Veni Vidi Catering
Voor iedere gelegenheid, een maaltijd naar smaak!

Makkelijke vraag!                         

Wie wij zijn? Dat is een redelijk makkelijke vraag. Wij zijn absolute horeca liefhebbers. Met jaren lange ervaring binnen verschillende horeca zaken staan we nergens meer van te kijken. We hebben het meeste wel gezien en kunnen er geen genoeg van krijgen. Al jaren voeren wij ons vak met passie uit om ons gasten gelukkig te maken. En juist door die passie is Veni Vidi ontstaan. 

Veni Vidi is latijns voor ik kwam, ik zag. Vaak hoor je achter Veni Vini nog Vici en dat staat voor ik overwon. Maar wij hebben pas gewonnen als iedereen gelukkig is en heeft genoten van ons heerlijke eten en onze sociale professionele service. Dan pas kunnen wij zeggen Veni Vidi Vici. Voorlopig is het dus Veni Vidi en Vici daar streven we naar!

Waarom catering?                                                                                                                                                                                                                                                   

Met catering willen wij ons beschikbaar stellen voor iedereen. Dat betekend dus dat wij ook in uw achtertuin kunnen komen koken. Wij willen iedereen laten genieten van heerlijk eten zonder de deur daarvoor uit te hoeven gaan en zonder te veel te betalen.

Onze specialiteiten                                                                                                                                                                                                                                                        

Wij werken het meeste met onze vertrouwde Ofyr. Op onze Ofyr kunnen wij bijna elk gerecht bereiden. De Ofyr kan een temperatuur van ruim 300 graden bereiken en daarom kun je hier dus niet alleen op barbecueën maar kan je hier zelfs soep op maken en je aardappelen op koken. Onze koks zijn gespecialiseerd in de klassiek Franse keuken, de Spaanse keuken en de Zeeuwse keuken. 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? 

Neem snel contact met ons op door hier te klikken.Wist je dat?

Wij werken nauw samen met een activiteiten verhuur bedrijf die zich specialiseert in het verhuren van lasergame geweren! Ideaal op je buurtfeest of tijdens je feestje voor de kinderen. 

Wil je hier meer over weten? klik dan hier of bezoek hun website door hier te klikken